Jumaat, 29 Julai 2022 | 11:36am
Bilik pameran Maxiflex eksklusif Rozel
Bilik pameran Maxiflex eksklusif Rozel

Rozel buka bilik pameran Maxiflex pertama di TTDI

KUALA LUMPUR: Rozel Corporation Sdn Bhd membuka bilik pameran Maxiflex eksklusif yang pertama, terletak bersebelahan dengan bilik pameran perabot di Taman Tun Dr Ismail (TTDI), Kuala Lumpur.

Jenama perabot terkemuka tempatan itu dalam satu kenyataan berkata, bilik pameran berkenaan direka khas untuk mempamerkan kemegahan dan keselesaan rangkaian tilam mewah Maxiflex.

Katanya, bilik pameran Maxiflex meliputi kawasan seluas 4,000 kaki persegi itu menampilkan rangkaian tilam yang mewah, selesa dan terkini.

"Pelanggan boleh melihat sendiri hasil ketukangan, bahan dan kemasan berkualiti tinggi yang terserlah di bilik pameran ini, membolehkan mereka merasai pengalaman seprti di hotel bertaraf lima bintang melalui bingkai katil kulit yang indah dipadankan dengan tilam Maxiflex dan perabot mewah seperti meja sisi dan sofa mewah.

"Setiap perincian direka khusus untuk memberikan pengalaman terbaik, menyenangkan dan menarik untuk memenuhi semua jangkaan dan keperluan pengguna.

"Dengan tujuh model unik dan pelbagai aksesori yang disertakan sehingga kini, rangkaian Maxiflex Rozel menawarkan standard terbaik dalam keselesaan dan kemewahan, direka dengan teliti dengan bahan terbaik untuk memastikan ketenangan pada waktu malam dan kesegaran di pagi hari untuk gaya hidup moden," katanya.

Rozel berkata, ia baru sahaja memperkenalkan dua model tilam baharu bertepatan dengan pembukaan bilik pameran baharu ini.

Ia berkata, Rozel Maxiflex Vertex, kemuncak rangkaian Maxiflex dan dibuat menggunakan 100 peratus lateks semulajadi, didatangkan dengan lapan lapisan lateks lubang jarum semula jadi.

"Lapisan lateks tujuh zon ini direka bentuk secara ergonomik bagi mematuhi bahagian badan anda yang berbeza untuk penjajaran tulang belakang dan pengagihan tekanan yang optimum.

"Di bahagian atas belakang dan pelvis adalah lebih lembut manakala zon tengah lebih keras kerana terletaknya kawasan lumbar kita, yang terletaknya bahagian paling berat pada badan kita, sekali gus memerlukan lebih banyak sokongan untuk melegakan ketegangan dan sakit belakang bawah.

"Zon tengah yang lebih keras juga menghalang tilam daripada kendur dan menjamin jangka hayat yang lebih lama. Tilam lateks semulajadi semakin popular kerana ia sesuai dengan kontur badan anda untuk memastikan keselesaan dan ketahanan yang melampau," katanya.

Ia menambah, Rozel Maxiflex Vertex dihiasi dengan selimut yang diperbuat daripada fabrik sutera sejuk premium yang sangat mesra kulit, pengudaraan yang baik dan anti statik, sekali gus memastikan pengguna mendapat kualiti tidur yang mewah dan lena.

"Rozel Maxiflex Opulent ialah tilam spring poket berkualiti tinggi dengan permukaan kukuh yang direka bentuk dengan reka bentuk spring poket tujuh zon untuk memastikan kesihatan belakang secara keseluruhan.

"Ia juga dihiasi dengan selimut sutera yang sejuk dan telah menjadi pilihan popular bagi mereka yang lebih suka sokongan yang lebih kukuh untuk tulang belakang mereka," katanya.

Bilik pameran Rozel Maxiflex terletak di Jalan Wan Kadir 4, TTDI, Kuala Lumpur, dan dibuka setiap hari bekerja dari 11 pagi hingga 9 malam serta dari 10 pagi hingga 9 malam pada hujung minggu dan cuti umum.

Berita Harian X