Sabtu, 4 Ogos 2018 | 3:08pm
ADIRA bersama puteri sulungnya, Anggrek. - Foto Instagram Adira
ADIRA bersama puteri sulungnya, Anggrek. - Foto Instagram Adira

'Anggrek makin manja nak dapat adik'

KUALA LUMPUR: Bakal menimang cahaya mata lelaki tidak lama lagi, penyanyi, Adira Suhaimi, mengakui anak sulungnya, Anggrek, lebih manja berbanding sebelum ini.

Begitupun, anak perempuannya itu turut menunjukkan ciri-ciri sebagai seorang kakak selepas mengetahui dirinya akan mendapat adik.

Adira atau pemilik nama penuhnya Siti Adira Suhaimi turut berkata, dia yang kini hamil lapan bulan bakal bersalin dan menjalani proses berpantang di Semenanjung dengan bantuan ibunya.

"Memandangkan saya tidak boleh menaiki pesawat kerana sudah terlalu sarat, jadi ibu akan datang ke sini dari Sabah untuk membantu saya menguruskan Anggrek dan bayi yang bakal lahir.

"Alhamdulillah, saya tidak mempunyai sebarang alahan yang teruk. Cuma berat badan kini sudah mencecah 74 kilogram.

"Anggrek juga sudah menunjukkan sikap sebagai kakak. Namun, dia bertambah manja sejak akhir-akhir ini. Kalau ditegur, air matanya mudah saja mengalir. Walaupun kelihatan seperti semakin sensitif, tetapi saya yakin Anggrek juga teruja menantikan kehadiran adik lelakinya," katanya kepada BH Online.

Penyanyi Sembunyi itu mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Datuk Seri Adnan Abu, 40, di Songkhla, Thailand, pada 3 Disember 2015. Mereka dikurniakan cahaya mata pertama pada 10 Mac tahun lalu.

Berita Harian X