Jumaat, 3 Julai 2020 | 8:16pm

HUAWEI nova 7: Telefon pintar Swafoto 5G Kelas Perdana Terbaik tingkatkan pengalaman dengan pra-pemasangan Widget Petal Search

HUAWEI terus komited untuk menyediakan teknologi baharu dan inovatif untuk pelanggannya.

Terkini, pelanggan boleh menikmati pra-pemasangan Petal Search Widget dan dilengkapi dengan kamera swafoto 5G unggul terbaik, pada HUAWEI nova 7 yang akan hadir tidak lama lagi.

Dengan perkakasan dan perisian yang terbaik dalam satu produk hebat, kini anda dapat memperoleh pengalaman terbaik yang dapat ditawarkan oleh telefon pintar.

Bagaimanapun, pra-pesanan HUAWEI nova 7, hanya untuk sehari sahaja iaitu pada 7 Julai di HUAWEI Store dengan harga RM1,999 dan anda boleh nikmati tiga kali ganda ganjaran. Selain itu, pra-pesanan untuk HUAWEI Wifi AX3 yang berharga RM299 juga akan dibuka pada 7 J

Sekiranya anda merancang untuk membeli telefon pintar dan tablet HUAWEI, anda tidak perlu lagi risau untuk mencari dan memuat turun aplikasi ke hadapan. Petal Search Widget kini tersedia dalam talian dan diprapasang di HUAWEI nova 7. Dengan memasang aplikasi ini, kini lebih senang, selamat, dan dapat dikemas kini.

Widget Petal Search

Widget Petal Search dilihat berfungsi sebagai sebuah aplikasi setempat untuk pengguna HUAWEI melakukan pencarian aplikasi, dan menemui aplikasi yang diminati mereka.

Semua carian dihubungkan terus ke beberapa sumber, dan memuat turun terus aplikasi berkenaan untuk dipasang pada peranti pengguna

Dalam setengah tahun, HUAWEI AppGallery mempunyai 400 juta pengguna aktif bulanan, menjadikannya gedung aplikasi ketiga terbesar di dunia.

Dilengkapi dengan aplikasi yang terkenal dalam kalangan pengguna dari HUAWEI AppGallery seperti Maybank2u, Lazada, WhatsApp, Facebook dan banyak lagi, HUAWEI AppGallery adalah tempat sehenti yang memenuhi keperluan pengguna terus berkembang.

Terdapat dua langkah mudah bagaimana anda boleh mencari aplikasi kegemaran, pada Petal Search Widget yang sudah dipasang pada HUAWEI nova 7.

Langkah 1: Tambahkan Petal Search Widget ke laman utama anda.

Langkah 2: Sekarang anda boleh mula mencari, memuat turun dan memasang aplikasi kegemaran di HUAWEI nova 7!

Sekiranya anda ingin merebut peluang memenangi HUAWEI FreeBuds 3, kunjungi halaman Facebook HUAWEI untuk menyukai dan berkongsi video ke platform anda!

Tetapi anda mesti cepat! Peraduan berlangsung dari 1 hingga 7 Julai.

Ganjaran tiga kali

Tandakan kalendar anda dan buat pra-pesanan dalam talian HUAWEI nova 7, dengan harga RM1,999 pada hari Selasa, 7 Julai 2020 di HUAWEI Store dan dapatkan ganjaran tiga kali ganda (Bernilai RM1571*):

1. Pakej hadiah HUAWEI nova 7 bernilai sehingga RM1,315 *

(Sepasang pembesar mini suara, selongsong nova 7, Video HUAWEI (kategori Di Bawah Dimsum), Cloud Storage 15GB (Sah 12 bulan), Ganjaran Member Center bernilai sehingga RM1,000*)

2. HUAWEI SuperCas Powerbank 10,000 mAh *

3. Berpeluang memenangi seunik HUAWEI MateBook 13 *

* Terma dan syarat terpakai & Selagi Stok Berakhir

HUAWEI nova 7 akan tersedia di seluruh negara di semua HUAWEI Experience Stores (HES) mulai 10 Julai dan seterusnya.

Bagi mereka yang tinggal di Pulau Pinang atau merancang untuk menuju ke utara, ada kejutan tambahan untuk anda! Anda boleh mendapatkan tempat letak kenderaan percuma selama lima jam dengan aplikasi Penang Smart Parking di HUAWEI AppGallery.

Selain daripada Widget Petal Search, berikut adalah beberapa ciri yang boleh anda nantikan dengan HUAWEI nova 7 yang serba baharu.

- Reka bentuk:

HUAWEI nova 7 hadir dalam dua variasi hebat: warna no.7 (Space Silver) dan Midsummer Purple. Yang pasti, kedua-dua warna ini sememangnya meruntun jiwa!

- Telefon pintar swafoto 5G kelas perdana terbaik:

a. Super Night Selfie 3.0:

HUAWEI nova 7 hadir dengan kamera depan 32MP yang menyokong AI-Powered Facial Contouring, Super Night Selfie 3.0 dan Circular Flash For Selfies. Anda dapat melihat wajah anda dengan jelas walaupun berada di bawah cahaya yang malap.

b. Mod Video Dual-View:

Bukan itu sahaja, dengan kamera fungsi dual-view anda kini dapat menangkap semua yang ada - secara semua sisi. Anda kini dapat merakam momen terbaik anda di kedua-dua belah pihak menggunakan Mod Video Dual-View. Sekarang bukan sahaja anda adalah 'pengarah' filem, tetapi anda juga menjadi subjek.

Anda boleh berbangga dengan hasil kerja dibuat kerana gambar diambil memperlihatkan perincian yang indah dan penyesuaian kulit kelihatan semula jadi.

Dengan ciri unik untuk menghilangkan pantulan dari skrin telefon anda untuk swafoto yang murni, hasil gambar diambil memang cantik dan memuaskan hati.

Malah, semua gambar malam kelihatan seolah-olah anda dikurniakan sentuhan profesional!

c.64MP Kamera-quad AI:

Menerusi kecanggihan fungsinya, ia membolehkan anda mendapatkan gambar yang tajam - walaupun selepas lensa 8MP Telephoto yang diperbesar dengan Zum Digital hingga 20x untuk menangkap keindahan dan kecantikan yang jauh seperti matahari terbenam di pantai.

Selain itu, HUAWEI nova 7 juga dilengkapi dengan lensa ultra Wide yang dapat menangkap sudut lebar manakala ultra-macro 2MP membolehkan anda untuk menangkap makhluk hidup kecil di sekitar anda.

- Pemprosesan mudah alih berkuasa - kini boleh diakses dengani 5G Performance oleh Kirin 985 5G Soc Chipset:

HUAWEI nova 7 serba baharu dilengkapi dengan prestasi 5G, disokong oleh Kirin 985 5G Soc Chipset, yang berfungsi hebat semasa konsert dan pertunjukan muzik kepada memanfaatkan kepintaran peringkat seterusnya untuk dunia prestasi baharu. Kirin ISP 5.0, pemprosesan gambar dan gambar / video menjadi yang terunggul.

- Kuasakan hidup anda, sepanjang hari dengan HUAWEI SuperCharge 40W:

Bateri 4.000 mAh di HUAWEI nova 7 memungkinkan untuk penggunaan jangka panjang, membebaskan anda dari beban pengurangan bateri yang terlalu cepat.

Selain itu, HUAWEI SuperCharge 40W dapat mengembalikan kuasa hingga 75% ke telefon pintar anda hanya dalam setengah jam. Masa pengecasan lebih pendek, lebih lama menggunakan kuasa!

- HUAWEI Share:

Dengan HUAWEI Share, HUAWEI nova 7 membolehkan penyambungan lancar di seluruh peranti HUAWEI hanya dengan satu ketukan. Dilengkapi dengan HUAWEI WiFi AX3, kini HUAWEI memasuki era baharu yang dibuat untuk memenuhi peningkatan.

HUAWEI MeeTime

- Lakukan panggilan video dengan pengguna peranti HUAWEI lain dalam panggilan video 1080p Full HD dengan HUAWEI MeeTime, juga memanfaatkan perisian dan perkakasan pencitraan mudah alih HUAWEI yang kuat untuk menyokong prestasi cahaya rendah, perkongsian skrin dan mod kecantikan!

Ciri-ciri lain:

Lebih banyak berita menarik untuk anda! Dengan RAM 8GB, HUAWEI nova 7 dapat menangani semua keperluan multi tasking anda dengan mudah, dan ROM 256GB memastikan anda menyimpan lebih banyak perkara yang anda gemari.

HUAWEI nova 7 juga menampilkan OLED FullView Display 6,53 " yang bertenaga, memberikan pengalaman visual yang lebih baik untuk pengguna, dilengkapi dengan ciri pengesahan buka kunci menggunakan cap jari pada skrin.

Jangan tunggu lagi!

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai HUAWEI nova 7 yang akan datang, kunjungi HUAWEI Online Store hari ini.

Pra tempah HUAWEI nova 7 pada 7 Julai: https://bit.ly/3iAT1LA & https://bit.ly/31F4JP7

Pra tempah HUAWEI WiFi AX3 pada 7 Julai: https://bit.ly/3ipV6K7

HUAWEI Mid-Year Sales 2020: https://bit.ly/3dZ2994

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai HUAWEI nova 7 serba baharu, nantikan halaman Facebook HUAWEI di www.facebook.com/HUAWEIMobileMY.

Berita Harian X