X
Isnin, 1 Julai 2019 | 2:11pm

4 sebab kenapa kini masa terbaik beli HUAWEI

SETIAP kali membeli telefon pintar tiga perkara diambil kira oleh pengguna sebelum membuat keputusan untuk membeli.

Tiga perkara yang menjadi pertimbangan itu adalah “pembelian berbaloi, keselamatan penggunaan dan mempunyai fungsi untuk menyelesai sebarang permasalahan.

Sekarang adalah masa paling sesuai untuk membeli telefon pintar HUAWEI. Bukan saja anda mendapat rebat sehingga RM400 apabila membeli HUAWEI siri P30 tetapi pengguna berpeluang menikmati tempoh waranti selama dua tahun apabila membeli mana-mana produk terpilih dari 1 Julai hingga 30 September.

1. Percuma naik taraf waranti untuk tempoh dua tahun

Kita sering kali beranggapan bahawa memanjangkan tempoh waranti bukan satu keperluan sedang anda tahu ini adalah satu cara untuk menjimatkan wang.

HUAWEI sangat mengambil berat terhadap penggunanya serta bakal pengguna dengan memanjang tempoh waranti tanpa mengenakan sebarang bayaran.

2. Dapatkan tawaran hebat daripada telefon pintar HUAWEI

HUAWEI siri P30 menawarkan promosi mengagum dengan pemberian diskaun sehingga RM400.

Selain siri P30 yang berharga RM2,229 , P30 Pro (8gb + 256gb) berharga RM3,399 dan nova 3i berharga RM799 iaitu salah satu daripada jualan telefon pintar terlaris yang mampu dibeli dan mempunyai pelbagai kehebatan seperti gambar swafoto yang sangat cantik turut mempunyai diskaun promosi.

3. EMUI 9.1

Bagi memastikan pengguna HUAWEI melalui pengalaman penggunaan telefon pintar lebih baik, HUAWEI baru saja mengumumkan penambahbaikan EMUI 9.1.

Nikmatilah prestasi telefon pintar HUAWEI dengan EMUI 9.1. layarilah https://consumer.huawei.com/my/emui/ untuk mengetahui kelebihan EMUI 9.1

4. Anugerah Next-Image HUAWEI 2019

Ramai yang tidak mengetahui mengenai Anugerah Next-Image HUAWEI. Ia adalah pertandingan untuk mengenal pasti kelebihan telefon Next HUAWEI dalam fotografi dan videografi.

Muat naik gambar atau video anda yang diambil menggunakan telefon pintar HUAWEI dan anda berpeluang memenangi hadiah utama sehingga USD20,000 (RM82,661). Maklumat lanjut boleh didapati di https://gallery.consumer.huawei.com/en/

Jadi apa lagi, jangan lepaskan peluang mendapatkan telefon pintar HUAWEI.

Banyak keistimewaan anda akan perolehi iaitu dua tahun waranti bukan hanya untuk pembelian siri P30 , siri 20 Mate , siri 4 nova, nova 3i dan siri MediaPad M5 yang sah daripada 1 Julai hingga 30 September.

Untuk mendapatkan semua tawaran ini anda hanya perlu aktifkan aplikasi HiCare di telefon pintar HUAWEI . Untuk mengetahui lanjut mengenai program 1+1 waranti 2 tahun, layari http://consumer.huawei.com/my/support/extended-warranty-plan/

Kunjungilah kedai HUAWEI dan website rasmi untuk mendapat maklumat lanjut.

Jangan risau dan bertenang, beli HUAWEI sekarang. Lihat tawaran kami Pameran IT dalam talian. Klik sini

Berita Harian X